
بروزرسانی: 04 اردیبهشت 1404
معرفی تمام لوازم جانبی کنسول پلی استیشن ۵
PlayStation VR2

Media Remote

HD Camera

M.2 SSD

دارندگان کنسول پلی استیشن بعضا از فضای کم اختصاص یافته به این دستگاه می گویند و به عبارتی، حافظه ۷۰۰ گیگابایتی در دسترس این کنسول، جواب گوی نیاز بسیاری از گیمرها نیست. با این وجود، حدود ۱ سال پس از عرضه پلی استیشن ۵، سونی امکان استفاده از SSDهای خارجی را برای این کنسول فراهم کرد.
حال با استفاده از این قابلیت می توانید از درایوهای SSD جانبی M.2 که قابل استفاده روی پلی استیشن هستند استفاده کنید تا فضای بیشتری به کنسول خود اختصاص دهید. کمپانی های مختلفی دست به تولید این نوع از SSDها می زنند که می توان به محبوب ترین آن ها یعنی WD_Black SN850X، Adata Legend 960، Crucial P5 Plus و یا Seagate FireCuda 530 اشاره کرد.
کیفیت ساخت کنترلر نیز بسیار بالاتر از مدل عادی است، اما در مقایسه ظاهری، این دو تفاوت چندان زیادی ندارند. بد نیست بدانید که با وجود برتری کیفی، مدل Edge عمر باتری کمتری نسبت به مدل معمولی دارد و با بازی مداوم نهایت ۶ ساعت دوام خواهد آورد. مشکلات دریفت نیز به حداقل رسیده و در صورت رخ دادن می توانید آنالوگ ها را تعویض کنید.
Charging Station از پورت EXT جهت شارژ کردن بهره می برد و در این بین، نیازی به سیم و یا کابل به خصوصی نیست و صرفا می توانید با قرار دادن دوال سنس خود روی آن، کنترلر را شارژ کنید. همچنین بد نیست بدانید که این شارژر در صورت ایجاد نوسان در جریان برق، از ایجاد آسیب به کنترلر جلوگیری خواهد کرد.
آیا شما از این لوازم جانبی استفاده کرده اید و آن ها را کاربردی می دانید؟ نظرات و تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: https://gamefa.com/924830/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B4%D9%86-5/
DualSense Charging Station

کنترلر دوال سنس یکی از جدیدترین محصولات سونی بود که از تکنولوژی های جدید برای ارائه یک تجربه مناسب به گیمر استفاده می کرد؛ با این وجود، سونی حتی کنترلری حرفه ای تر را به نام DualSense Edge معرفی کرد که قابلیت ها و ویژگی های بیشتری را در خود جای داده است.
DualSense Edge

در صورتی که هدست مذکور به پلی استیشن ۵ متصل شود، این قابلیت را دارد تا صداهای ۳ بعدی را از بازی هایی که این قابلیت را ارائه می دهند دریافت کرده و حسی واقع گرایانه تری را به مخاطب انتقال دهد. این دستگاه می تواند تا ۱۲ ساعت شارژدهی داشته باشد و از نظر ظاهری، بسیار ساده و زیبا است.
در انتها، به نسل جدید هدست های واقعیت مجازی سونی یعنی PlayStaion VR2 می رسیم که این روزها اخبار و حواشی بسیاری با خود به همراه آورده است. این هدست واقعیت مجازی ۵۵۰ دلار قیمت دارد که حتی از خود کنسول گران تر بوده و برخی منتقدین نسبت به این موضوع واکنش نشان داده اند؛ با این وجود، این دستگاه قابلیت هایی برای ارائه دارد که در کمتر محصولی به چشم می خورد.
به مانند کنسول PS4، برای پلی استیشن ۵ نیز یک دوربین مخصوص استریم معرفی شد که این بار قابلیت های بیشتری برای ارائه دارد. اگر استریمر هستید و یا محتوای ویدیویی تولید می کنید، با استفاده از این دوربین می توانید به ضبط ویدیوهای مختلف بپردازید و حتی می توانید با استفاده از پلی استیشن خود، آن را ویرایش کنید.
جالب است بدانید که از این هدست حتی می توان روی کنسول ایکس باکس نیز استفاده کرد و محدودیتی برای استفاده از آن وجود ندارد، اما این موضوع را نباید فراموش کنید که اکثر امکانات موجود در آن تنها روی کنسول پلی استیشن ۵ در دسترس خواهند بود.
Charging Station یا پایه شارژر که توسط سونی ساخته شده، برای شارژ کنترلر پلی استیشن طراحی شده و این امکان را به شما می دهد تا بتوانید به صورت هم زمان دو کنترلر بازی را شارژ کنید. این شارژر ۳۰ دلار قیمت دارد و از قابلیت شارژ سریع برای این کنترلرها پشتیبانی می کند.
