یکی از ایراداتی که همیشه نسبت به آثار Dark Pictures وارد میدانم، این است که داستان اکثرا جذاب آنها، به شدت قربانی نحوه پیشروی و ریتم کند بازی میشود. آثار دیگر مانند آثار تل تیل، با استفاده از روایت اپیزودیک و صد البته سکانسهای جذاب، باعث میشوند بازی به مراتب دیرتر شکل خسته کننده به خود بگیرد، اما در حیت تجربهی آثار Dark Pictures، مثل Devil in Me، کندی و آهستگی بازی در همان یک ساعت ابتدایی شما را کلافه میکند. آثار Dark Pictures از جمله معدود عناوینی هستند که کوتاه بودن آنها (چهار تا شش ساعت) نه تنها نکته منفی به شمار نمیآید، بلکه به نوعی نقطه قوت نیز هست چرا که با توجه به ساختار لاکپشتی روایت و پیشروی، اگر این عناوین طولانیتر میبودند اتمام آنها به صبر ایوب نیاز داشت!
این بازی بر اساس کد ارسالی ناشر (Publisher) و روی PS5 تجربه و بررسی شده است
منبع: https://gamefa.com/887155/the-dark-pictures-devil-in-me-review/
آیا عنوان Dark Pictures: Devil in Me، روند رو به رشد این سری را حفظ کرده، یا یک قدم رو به عقب به شمار میآید؟ با بررسی این بازی همراه ما باشید.
داستان بازی، با وجود این که از مشکلاتی مانند سرعت کند پیشروی، مشکلات روایت و موارد مختلف دیگر رنج میبرد، اما مانند دیگر آثار Dark Pictures، تعلیق خوبی دارد و به نوعی همین تعلیق بالا است که توانسته به نوعی بازی را نجات دهد. مرموز بودن و نامشخص بودن، دو رکن اصلی این آثار محسوب میشوند و خوشبختانه Devil in Me در این زمینه حداقل، قابل قبول عمل کرده است.
بازی Dark Pictures: Devil in Me، عنوان متوسط دیگری از این سری است که تجربهای معمولی از آثار تعاملی را به ارمغان میآورد. از ریتم کند و پیشروی آهسته گرفته تا مشکلات روایت، بازی از مشکلات مختلفی رنج میبرد، اما اگر علاقه مند به عناوین تعاملی داستانی هستید، شاید این بازی ارزش یک بار تجربه را داشته باشد.
نکات مثبت:
- تعلیق بالای داستان
- صداگذاری مناسب شخصیتها
- گرافیک هنری قابلقبول
نکات منفی:
- روایت کند، آهسته و خسته کننده
- مشکلات ریتم داستان
- تعداد بیش از حد پازلها
6.5